Kissala

Perheeseeni kuuluu minun lisäkseni aviomieheni Kari, jonka kanssa yhdessä hoidamme eläimiämme. Maine cooneillamme on kavereinaan neljä collieta ja yksi siniotsa-amatsoni-papukaija Kassu.

Kissoja meillä on ollut jo lapsuuskodistani lähtien, mutta seitsemän vuotta sitten sain ensimmäisen rotukissani, jolle sitten tuli kaveriksi ja sijoitukseen maine coon. Tuon Iidaroosan Snow Angelin (Anni-Emilia) tulon jälkeen olin jo niin hullaantunut rotuun, että saimme vielä toisenkin prinsessan sijoitukseen; niin Chamberlain Keep It Dark (Säde) muutti meille. Annin ensimmäisen pentueen synnyttyä jäi siitä meille kolmas coonimme Iidaroosan Negrita. Yllämainitut tytöt ovat kaikki leikattuja kuin myös ragdoll-poika Ragfunny's Alaika (Emppu-Eemeli).

Kotimme sijaitsee merellisessä ympäristössä Naantalin Merimaskussa. Niin kotona kuin mökillä kissamme ulkoilevat tarhassa valvottuna. Kissankasvattajan peruskurssin suoritin pari vuotta sitten ja tarkoitus oli lähinnä hakea oppia itselleni. Pitkän harkinnan jälkeen hain virallisen kasvattajanimen Easylife's. Kissalani toiminnan haluan pitää hyvin pienimuotoisena ja taata jokaiselle eläimellemme myös hyvän loppuelämän kodin. Tarkoitus kasvattaa terveitä ja hyvänluonteisia maine cooneja unohtamatta rodunomaisuutta. Näyttelyissä käymme säännöllisen epäsäännölliseti ja silloin onkin muiden eläinten hoito Karin vastuulla.

Kissamme testataan säännölliseti sienitesteillä ja viimeisin negatiivinen tulos on tullut 8/16. 

© 2016- EasyLife's, ulkoasu: Heidi Arvonen